Copyright (c) 2020 Jesús Ignacio Reyes Díaz, Amaury Martín Arzate Fernández, José Luis Pina Escutia, Tomás Héctor Norman Mondragón

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
J. I. Reyes-Díaz
Centro de Investigación y Estudios Avanzados en Fitomejoramiento, Facultad de Ciencias Agrícolas, Universidad Autónoma del Estado de México, Carretera Toluca - Ixtlahuaca Kilómetro 15.5, El Cerrillo Piedras Blancas, 50200, Toluca, México.
Dirección de Procesos Alimentarios y Química Área Biotecnología. Unidad Académica de Capulhuac, Universidad Tecnológica del Valle de Toluca, Carretera del Departamento del Distrito Federal Kilómetro 7.5, Santa María Atarasquillo, 52044, Lerma, México.
Mexico
A. M. Arzate-Fernández
Centro de Investigación y Estudios Avanzados en Fitomejoramiento, Facultad de Ciencias Agrícolas, Universidad Autónoma del Estado de México, Carretera Toluca - Ixtlahuaca Kilómetro 15.5, El Cerrillo Piedras Blancas, 50200, Toluca, México.
Mexico
J. L. Piña-Escutia
Centro de Investigación y Estudios Avanzados en Fitomejoramiento, Facultad de Ciencias Agrícolas, Universidad Autónoma del Estado de México, Carretera Toluca - Ixtlahuaca Kilómetro 15.5, El Cerrillo Piedras Blancas, 50200, Toluca, México.
Mexico
T. H. Norman-Mondragón
Centro de Investigación y Estudios Avanzados en Fitomejoramiento, Facultad de Ciencias Agrícolas, Universidad Autónoma del Estado de México, Carretera Toluca - Ixtlahuaca Kilómetro 15.5, El Cerrillo Piedras Blancas, 50200, Toluca, México.
Mexico
![]() |
|
Signatory of DORA
San Francisco Declaration on Research Assessment
Note: These systems evaluate journal performance. Presented in complaince with DORA suggestions for publishers.