Copyright (c) 2020 Carlos Galdino Martínez García
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Carlos Galdino Martínez-García
Instituto de Ciencias Agropecuarias y Rurales (ICAR), Universidad Autónoma del Estado de México (UAEM), Campus el Cerrillo. El Cerrillo Piedras Blancas, C.P. 50090, Toluca, Estado de México, México
Mexico
Instituto de Ciencias Agropecuarias y Rurales
Adolfo Armando Rayas-Amor
2Universidad Autónoma Metropolitana, Unidad Lerma, División de Ciencias Biológicas y de la Salud, Departamento de Ciencias de la Alimentación. Av. Hidalgo poniente No. 46 Colonia la Estación, 52006. Lerma de Villada, Estado de México, México.
Mexico
Departamento de Ciencias de la Alimentación
Julieta Gertrudis Estrada-Flores
Instituto de Ciencias Agropecuarias y Rurales (ICAR), Universidad Autónoma del Estado de México (UAEM), Campus el Cerrillo. El Cerrillo Piedras Blancas, C.P. 50090, Toluca, Estado de México, México.
Mexico
Instituto de Ciencias Agropecuarias y Rurales
Anastacio García-Martinez
Centro Universitario UAEM Temascaltepec, Universidad Autónoma del Estado de México, México. Km. 67.5 Carretera Toluca-Tejupilco, Barrio de Santiago, Temascaltepec de González. Estado de México. C. P. 51300.
Mexico
Centro Universitario UAEM Temascaltepec
Felipe López-González
Instituto de Ciencias Agropecuarias y Rurales (ICAR), Universidad Autónoma del Estado de México (UAEM), Campus el Cerrillo. El Cerrillo Piedras Blancas, C.P. 50090, Toluca, Estado de México, México.
Mexico
Instituto de Ciencias Agropecuarias y Rurales
Carlos Manuel Arriaga-Jordán
Instituto de Ciencias Agropecuarias y Rurales (ICAR), Universidad Autónoma del Estado de México (UAEM), Campus el Cerrillo. El Cerrillo Piedras Blancas, C.P. 50090, Toluca, Estado de México, México.
Mexico
Instituto de Ciencias Agropecuarias y Rurales
|
Signatory of DORA
San Francisco Declaration on Research Assessment
Note: These systems evaluate journal performance. Presented in complaince with DORA suggestions for publishers.